Vull una ciutat de les persones i per les persones. Una ciutat que treballi de debò per reduir l’atur, una ciutat d’oportunitats, on les persones s’hi puguin guanyar la vida i treballar dignament.

Vull que Valls inverteixi en el seu futur, i no parlo només de les infraestructures que són importantíssimes, sinó sobretot parlo de la seva gent, i en especial dels xiquets i xiquetes. Són el nostre futur i per tant hem d’esmerçar-hi tots els recursos necessaris perquè tinguin les màximes oportunitats a l’escola, en el seu temps lliure, en les seves famílies.

 

Vull un Valls amb projectes de futur, que cuidi la seva indústria perquè genera molts llocs de treball, amb especial atenció al Polígon Industrial; millorant els serveis que necessita impulsant una gestió integrada i integral.

 

Vull un Valls que cregui de debò en el seu comerç, que dinamitzi les zones comercials de la nostra ciutat, que estigui al costat dels seus botiguers, del seus comerciants: sempre i no només quan falta poc temps per les eleccions.

 

Vull un Valls orgullós del seu passat i del seu present agrícola, que ajudi a la pagesia a donar valor afegit als seus productes. Perquè a més de tenir passat i present, tingui futur.

 

Vull un Valls que potenciï els seus actius turístics. Hem d’aprofitar el reclam del Museu Casteller per que les persones que ens visiten coneguin la nostra història i les nostres tradicions.

 

Vull un Valls que exerceixi amb orgull i sense complexos de capital de comarca. Una capitalitat que mai no hauria d’haver perdut. Hem de ser un referent pels pobles de l’Alt Camp i per què no, també de la Conca.

 

Vull un Valls amb una cultura participativa que es nodreixi de les entitats i associacions que tenim. Som privilegiats en aquest sentit, poques ciutats de la nostra mida poden presumir com nosaltres del teixit associatiu, cultural i esportiu que tenim. L’hem d’acompanyar i potenciar.

 

Vull un Valls, que posi l’esport a l’abast de tothom. Que recolzi els seus clubs esportius, i que creï espais per la pràctica de l’esport de forma gratuïta.

 

Vull un Valls on les persones tinguin un serveis de salut de primer ordre. Hem d’exigir al Govern de la Generalitat que actuï perquè els vallencs i vallenques siguin atesos quan ho necessiten i no entrin en llistes d’espera durant mesos i mesos.

 

Vull un Valls per la gent gran. On tinguin un espai digne per poder desenvolupar les seves activitats, on se’ls ofereixi els serveis que necessiten.

 

Vull un Valls on els joves s’hi sentin a gust, d’on no necessitin marxar per gaudir del seu temps d’oci. Una ciutat on puguin alliberar la seva creativitat. On se’ls tingui en compte en definitiva per assolir la seva autonomia.

 

© 2014 Reservats tots els drets.

Crea una web gratisWebnode