Qui sóc

 

Vaig néixer a Alió, fa 45 anys. Dels meus pares vaig aprendre el valor de l’esforç, del treball, de la constància i sobretot de l’honestedat i de la dignitat.

Visc a Valls, al Barri de Mas Clariana, amb el meu marit, i els meus dos fills.

La meva vida ha estat lligada sempre a Valls, de fet la meva àvia era vallenca, nascuda a Cal Campaner, al C. D’en Bosch.

 

Conservo records i amigues del meu pas pel Col·legi Cor de Maria, on vaig cursar bona part dels estudis d’EGB i per l'IES Narcís Oller, on vaig estudiar BUP i COU.

 

Després vaig estudiar a la Universitat de Lleida, on em vaig llicenciar en Dret.

Sempre m’ha agradat seguir aprenent i formant-me, perquè crec que això et fa créixer com a persona, i així després de la llicenciatura vaig obtenir el Curs de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de Tarragona.

 

I el meu interès en les polítiques públiques em van fer cursar el Màster de la UAB en lideratge per la gestió política i social.

 

Professionalment, sóc la delegada a Valls de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona.

 

Políticament he estat regidora de l’Ajuntament d’Alió durant dos mandats.

 

Des del 2007 sóc regidora de l’Ajuntament de Valls, on he desenvolupat funcions de Regidora d’Obres, Activitats i Habitatge, i de presidenta de PROVALLS.

 

També he estat i sóc actualment consellera del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

 

Sóc Presidenta del Consell de Federació del meu partit, el Partit dels Socialistes de Catalunya, del qual sóc militant des del 2005. Ho sóc perquè crec fermament en els principis i valors que defensa: la llibertat, la justícia, la igualtat, la solidaritat i el catalanisme basat en l'autogovern de Catalunya per construir una societat oberta, avançada i inclusiva.

 

 

 

© 2014 Reservats tots els drets.

Crea una web gratisWebnode