Notícies

 • 2015-04-03 17:43

  ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC A L'AJUNTAMENT DE VALLS

  El proper dimecres 8 d'abril a les 19.30 hores, al Teatre Principal, presentarem la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 24 maig 

 • 2015-02-08 20:40

  Moció per una acció urgent, viable, eficaç i amb garanties per tots els afectats de l'Hepatitis C

  El grup Municipal del PSC va presentar en el passat Ple del 6 de febrer una moció encaminada a demanar accions immediates i concretes per tots els afectats de l'Hepatitis C.

  L'elevat preu dels nous fàrmacs altament eficaços en la curació d'aquesta malatia,  ha fet qüestionar l'aplicació universal d'aquestes medicaments. Aquest fet, ha provocat la desesperació de molts malalts que veuen com es retarda la seva possibilitat de curació per possibles problemes pressupostaris.

  En aquest sentit, el PSC demana als governs català i espanyol que actuïn de manera immediata, amb la planificaió suficient perquè tots es pacients que necessitin aquests tractaments hi puguin accedir.   

  La moció va ser aprovada per unanimitat.

  Us adjuntem el text íntegre de la Moció

   

  PSC Moció municipal HEPATITIS C_20 01 2015.docx (46780)

 • 2015-01-18 22:26

  ASSEMBLEA OBERTA DEL PSC A TARRAGONA AMB PEDRO SANCHEZ

  Aquesta tarda s'ha celebrat una assemblea oberta del PSC del Camp de Tarragona que ha tingut com a convidat d'excepció al Secretari General del PSOE Pedro Sánchez.

  L'acte ha aplegat a més de 500 persones al Tinglado núm. 1 del Port de Tarragona, i ha  comptat amb la intervenció de Pep Fèlix Ballesteros, moderant l'acte Rosa Ma. Ibarra.

  L'assemblea oberta vol tenir un contacte directe amb ciutadans i ciutadanes, que han pogut fer les preguntes sobre aquells temes que els preocupen: vivenda, salut, educació pensions, relació Catalunya-Espanya, etc.   

 • 2014-12-30 20:18

  Al.legacions al Pressupost Municipal 2015

  El Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Valls va presentar al.legacions al Pressupost Municipal pel 2015. Aquestes incidien en la necessitat de dotar de més recursos les àrees que pels Socialistes són prioritàries: formació i ocupació i serveis a les persones. En aquest sentit demanàvem l'increment de les partides del Pla Educatiu d'Entorn, ajuts personals, habitatge social, prevenció de l'exclusió i empresa i ocupació, així com reforçar la plantilla de serveis socials. L'Equip de Govern de CIU només ha acceptat parcialment aquesta darrera proposta, desestimant la resta d'al.legacions presentades. Davant d'aquesta situació el nostre grup no podia fer altra cosa que votar en contra d'aquests pressupostos.

  Adjuntem el document íntegre de les al.legacions.

  ALEGACIONS PRESSUPOST 2015.pdf (383235)

 • 2014-12-08 19:24

  El Grup Municipal del PSC presenta al.legacions a les Ordenances Fiscals del 2015

  En el passat plenari celebrat el 5 de Desembre es van aprovar les Ordenances Fiscals pel 2015. El Grup Municipal del PSC va presentar tres al.legacions a aquestes: 

  1) Al.legació a la Taxa de Recollida d'escombraries, proposant la bonificació per aquells usuaris que utilitzen habitualment la deixalleria municipal.

  2) Creació d'una Taxa per gravar el pisos desocupats. Aquesta al.legació s'enmarca en l'aplicació de la moció aprovada pel Ple de l'Ajuntament el passat 7 de Febrer de 2014. Aquesta moció establia la necessitat de detectar i fer les gestions oportunes per que els habitatges desocupats, especialment els que són propietat d'entitats bancàries, es posessin en lloguer. L'al.legació presentada vol incidir especialment en els grans propietaris d'habitatge (entitats bancàries), és per això que es plantejava una bonificació de fins el 90% per aquells propietaris amb un patrimoni net inferior als 500.000€ i 2.000.000€ de patrimoni immobiliari.

  3) Bonificació de l'Impost sobre Construccions, Instal.lacions i Obres (ICIO) en l'àmbit del Barri Antic. El grup del PSC va plantejar una bonificació del 50% de l'ICIO.

  D'aquestes tres al.legacions, l'Equip de Govern va acceptar estudiar la possible implantació de la darrera de les nostres propostes.

 • 2014-12-01 00:00

  Video acte de Presentació de Rosa Maria Ibarra al Teatre Principal de Valls (27/11/14)

  A continuació podeu trobar l'enllaç al video de l'acte de presentació celebrat al Teatre Principal de Valls el passat dijous 27 de Novembre.

  youtu.be/4VwBDMGXkXM

 • 2014-11-23 11:54

  Acte de presentació de Rosa Maria Ibarra com a candidata a l'Alcaldia de Valls

  El proper dijous dia 27 de Novembre, a les 20h al Teatre Principal de Valls, tindrà lloc l'acte de presentació de Rosa Maria Ibarra com a candidata a l'Alcaldia de Valls. L'acte comptarà amb la intervenció de Àngel Ros, President del PSC i Alcalde de LLeida.

 • 2014-11-05 13:37

  El Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Valls presenta una moció per la desaparició de la fractura digital en els infants

  Els Regidors del Grup Municipal del PSC hem presentat, per ser debatuda en el proper Plenari de l'Ajuntament, una moció per la desaparició de la fractura digital en els infants.

  Entenem que hi ha un percentatge de xiquets i xiquetes que no poden utilitzar les TIC a la seva llar per completar la tasca escolar. I aquest és un punt de desigualtat, que s'afegeix al fet que moltes de les famílies de les què formen part aquests infants, ja són famílies amb una situació econòmica i/o social complicada.

  Es per això que creiem que l'Ajuntament ha de liderar un projecte per la desaparició de la fractura digital entre els infants i joves, perquè entenem que l'alfabetització digital, així com l'aplicació de les noves tecnologies millorarien les seves oportuntats de futur.

   

 • 2014-11-01 22:29

  Presentació

  En aquest apartat us aniré informant de l'activitat del Grup Municipal del PSC, així com d'actes i esdeveniments interessants que es produeixin a Valls.

© 2014 Reservats tots els drets.

Crea una web gratisWebnode